Tuulivoimaloiden huolto

Olemme tehneet tuulivoimaloiden huoltoa vuodesta 2008 lähtien. Meillä on huoltoon pätevöitynyt henkilökunta, joista jokainen on suorittanut mm. GWO, sähkötyöturvallisuus, jännitetyö, työturvallisuus sekä ensiapukoulutuksen.
Määräaikaishuollot ja tarkastukset

Määräaikaishuollot ja tarkastukset toteutetaan voimalavalmistajan ohjeistuksen mukaan. Jokaisella voimalalla tulee olla määriteltynä huoltosuunnitelma sekä huolto-ohjeistus.

Järjestelmähuollot ja korjaukset

Meillä on vahva osaaminen tuulivoimaloiden ohjauslaitteistojen huollosta ja vikakorjauksista. Henkilöstömme on erikoistunut elektroniikka- ja automaatiojärjestelmiin. Korjaamme ja huollamme taajuusmuuttajat, lavankääntölaitteistot sekä muut voimalan ohjaimet. Korjaamme myös hydrauliikka- järjestelmiä.

 

Yhteistyökumppanimme kanssa voimme myös tarjota generaattorien ja vaihteistojen huoltoja, korjauksia sekä vaihtoja.

Varaosat

Varaosat hankimme suoraan tuulivoimala- tai laitteistovalmistajalta. Vanhempiin voimaloihin voimme etsiä ns. second source komponentteja, mikäli alkuperäisiä ei enää markkinoilta saa.

 

Huolehdimme varaosien lisäksi näiden hankinnasta ja logistiikasta aina voimalalle saakka. Asennamme tarvittaessa kaikki toimittamamme varaosat.

Komponenttien vaihdot

Komponenttien vaihdot tehdään kustannustehokkaasti huolellisen suunnittelun avulla. Vaihto ajoitetaan siten, että tuotantokatkokset saadaan minimoitua. Kiireelliset vaihdot tehdään heti, kun osia on saatavilla ja sää sallii.

Vikakartoitukset ja korjaukset

Vian sattuessa teemme vikakartoituksen sekä määritämme tarvittavat varaosat ja suunnittelemme korjauksen.

HAFMEX OY

Luoteisrinne 5, 02270, Espoo

+358 50 3000 831

  • Facebook Social Icon

© 2020 by HAFMEX OY. All rights reserved.